top of page

ONS VERHAAL

Welkom bij MOON therapie! Wij zijn Marijke de Gans en Samoa Schubert. 


Wij bieden samen een breed scala aan specialistische hulp en zijn ieder geregistreerd en lid van onze eigen professionele beroepsverenigingen.  

Ons team is multidisciplinair: het bestaat uit twee zelfstandige specialisten. We werken vraag gestuurd, de hulpvraag is het uitgangspunt en we kunnen snel schakelen binnen het team.


We hebben wekelijks overleg over de hulp en bespreken met elkaar de aanmeldingen om te zoeken naar de best passende hulp voor iedereen.


We zijn eerlijk, transparant en betrouwbaar. Er is geen of een korte wachtlijst of we begeleiden/verwijzen naar passende hulp elders.


We nemen altijd persoonlijk contact op binnen een week na de aanmelding of als reactie op het contactformulier. 

F5708565-0B0D-43E4-9E05-CC36AE9BD853_1_201_a.heic
Over : Over mij
Over : Teamleden
pasfoto Marijke.jpg

MARIJKE DE GANS

Kinderoefentherapeut

In 2008 is Marijke afgestudeerd als oefentherapeut Cesar en heeft zich daarna verder gespecialiseerd in het werken met kinderen. Hiervoor heeft zij in 2011 de opleiding voor Kinderoefentherapeut afgerond.

Doordat iedereen uniek is, is er bij een ieder ontwikkeling op maat nodig om te kunnen werken aan de eigen doelen. De uitdaging van de verschillende hulpvragen en daarbij het motiveren, stimuleren en coachen een ieder bewust te maken van eigen houding- en bewegingspatroon.

Bij het begeleiden van kinderen heeft de omgeving daar ook veel invloed op. Het is belangrijk om daarbij dan ook korte lijnen te hebben met ouders, school en/of andere instanties.

Bewegen is en blijft belangrijk naarmate wij ouder worden. Graag zet Marijke zich dan ook in om in beweging te blijven. Denk daarbij bijvoorbeeld aan groepsbegeleiding in buurthuizen.

Neem gerust contact met haar op bij vragen. Dit kan via de mail of telefonisch.

Certificaten en opleidingen:

SI-cursus

Slaapoefentherapie voor kinderen

Baby- en peutercursus

Autismebeleving en brainblocks

Student RMTi level 1 & 2 (reflex integratie)

Training superpoeper

Speltherapie

Schrijfcursus 

Registraties:

Lid van de beroepsvereniging voor Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck: VvOCM
Geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.
KvK52220885

bottom of page